De selectie van KSH. Foto: PR KSH
De selectie van KSH. Foto: PR KSH Foto:

Turnsters KSH-gym in actie

HARREVELD - Zaterdag 13 januari turnden leden van KSH-gym hun eerste wedstrijd van 2018 in de vijfde divisie.

Sanne de Waal en Sanne Weijers mochten het spits afbijten. Op sprong turnden zij netjes. Daarna was brug aan de beurt en ook dat verliep goed. Beide meiden vonden balk spannend, maar ook dat toestel ging goed. Ze vielen allebei maar één keer. Tot slot gingen de meiden naar vloer waar ze een strakke oefening wisten neer te zetten. Sanne de Waal werd zeventiende en Sanne Weijers behaalde een achtste plek.

Daarna mochten Renee en Inez hun wedstrijd turnen. Ze begonnen heel sterk op sprong, Renee wist zelfs een tweede plek te behalen op dit onderdeel. Vervolgens gingen de meiden naar brug wat goed verliep. Op balk moesten beide meiden helaas een val incasseren, maar gelukkig turnden ze verder stabiel waardoor de scores toch hoog waren. Tot slot vloer waar beide meiden een keurige oefening lieten zien. Renee behaalde een keurige negende plek en Inez een zesde plek.
Famke was als laatste turnster van de dag aan de beurt, Famke begon op brug en turnde een nette oefening. Hierna mocht ze op balk laten zien wat ze kan, helaas viel ze twee keer van balk. Verder was het een super strakke oefening. De laatste twee onderdelen waren vloer en sprong. Beide turnde Famke goed. Ze behaalde een zevende plaats en werd zelfs vierde op vloer en vijfde op brug.


Indy te Molder naar NK jeugd

LICHTENVOORDE - Als enige afgevaardigde van Livo heeft Indy te Molder deelgenomen aan de Nederlandse Junioren- & Jeugdkampioenschappen korte baan te Eindhoven. Ze had zich weten te plaatsen voor de 50m schoolslag. In een groot deelnemersveld zwom Indy een prima race. Ze wist daar een zestiende plaats in de wacht te slepen in haar leeftijdscategorie van 15-jarigen.