Afbeelding
Foto:

Selectiewedstrijd 13 januari

Zaterdag 13 januari jl. turnden Nienke Peppelman, Rudis Elfers, Saar Doppen, Yfke Hulshof, Bo Nederpelt Lazarom, Myrthe Gierkink, Vera Hubers, Elin Pothof en Mathilde Voors van Spirit'90 de eerste voorronde in de 5e divisie te Winterswijk.

Bij de instappers waren Nienke, Rudis, Saar en Yfke aan de beurt om de oefeningen op de vier toestellen te laten zien. Het was de allereerste wedstrijd voor Nienke, Rudis en Yfke, ze waren dan ook best zenuwachtig. Saar heeft nog niet alle toestellen kunnen doen omdat ze geblesseerd is geweest, maar gelukkig kon ze nog twee toestellen mee doen. Nienke is 12e geworden, Yfke 20e, Rudis 28e en Saar 30e.

Bij pupil 1 kwamen Elin en Mathilde in actie. Voor Elin was dit ook haar eerste wedstrijd maar ze heeft het goed gedaan. Mathilde heeft ook goede oefeningen op alle toestellen laten zien. Mathilde is 9e geworden en Elin is 14e geworden.

Bij pupil 2 kwamen Bo, Myrthe en Vera in actie. Voor Myrthe was dit ook haar eerste wedstrijd, ze was daarom een beetje zenuwachtig maar voor een eerste wedstrijd heeft ze het goed gedaan. Bo en Vera hebben ook hun best gedaan en hebben goede oefeningen laten zien. Vera is 11e geworden, Myrthe 17e en Bo 19e.

Alle meiden gefeliciteerd en op naar de volgende wedstrijd!