Top2000-kerkdienst

LICHTENVOORDE - Na een zeer geslaagde eerste versie in Aalten is nu Lichtenvoorde de gastheer voor de Top2000-kerkdienst. Op zondag 28 januari, om 10.00 uur, is de Johanneskerk in Lichtenvoorde de plaats van handeling. Voorganger is dominee Hans Hinkamp. Het thema van de dienst is: 'The Power of Love!'

Hans Hinkamp: "In de popmuziek kom je vaak prachtige teksten en muziek tegen, waar je door geraakt kunt worden. In kerkdiensten probeer je ook plaats te geven aan de dingen die je raken. Dus wat is er mooie dan die twee bij elkaar te brengen! En als je dan daar ook nog eens een geweldig koor en begeleiding bij hebt dan is dat dubbel feest!" Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis (en koffie zit bij de prijs inbegrepen).


NLOG stelt kieslijst vast

OOST GELRE - Ook de Nieuwe Liberalen hebben hun kieslijst definitief vastgesteld. Om tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 te kunnen winnen is voor de sterkste opstelling gekozen. De voorhoede bestaat uit Gerard klein Gunnewiek, Jos Wolterink, Susan Berends, Jan Doppen en Bertie Bosker. Het volgens de Nieuw Liberalen ijzersterke middenveld wordt gevormd door Han Wopereis, Chris Garstenveld en Sanne Vredegoor. Met Rinus te Dorsthorst, Jos Lansink en Martijn Koolmees in de verdedigingslinie heeft Nieuwe Liberalen volop vertrouwen in de resultaten van dit team. De bank wordt opgesierd door Frans Ebbers, Helma Waamelink en Sebastièn Wolterink. Zo is het, aldus Nieuwe Liberalen Oost Gelre, een sterk team dat gaat voor de winst.


Fotocursus bij 't Hooiland

LICHTENVOORDE - Op woensdag 7 maart start Wijkvereniging 't Hooiland met een cursus fotografie, gegeven door wijkbewoner en fotograaf Erik Meerveld. In zes lessen worden cursisten meegenomen in de wereld van de fotografie, in zowel theorie als praktijk. Naast de basistechnieken voor fotografie zal ook nadrukkelijk aandacht besteed worden aan compositie en belichting. De cursus is op 7 en 21 maart, 4 en 20 april, 2 en 16 mei in wijkgebouw De Schoppe. Meer informatie op www.hethooiland.nl/fotocursus. Belangstellenden uit andere wijken zijn ook welkom.