Mu Chin Zieuwent viert jubileum

ZIEUWENT - Op zaterdag 12 mei bestaat de karatevereniging Mu Chin Zieuwent veertig jaar. De club wil deze bijzondere mijlpaal graag samen met leden en oud-leden vieren. Daarom houdt de vereniging op zaterdag 12 mei in de middaguren een reünie voor leden en oud-leden. Iedereen die lid is of ooit lid was, kan zich aanmelden via www.muchin-zieuwent.nl of via mail aan jubileum@muchin-zieuwent.nl.


Met Theaterbus naar 'Die Zauberflöte'

BERKELLAND - Op zaterdag 3 maart rijdt de Theaterbus van de KunstKring Ruurlo naar Deventer. In de schouwburg wordt de opera van Wolfgang Amadeus Mozart, 'Die Zauberflöte', uitgevoerd door de Staatsopera van Tatarstan.

De KunstKring Ruurlo heeft een optie op 40 plaatsen kunnen regelen met de schouwburg. De Theaterbus rijdt vanaf een vaste opstapplaats in Eibergen, Borculo, Ruurlo en Vorden.
Opgeven kan tot uiterlijk 3 februari via de website. Informatie over de vertrektijden en -plaatsen ontvangen de deelnemers per e-mail enkele dagen vóór de voorstelling. Voor meer informatie www.kunstkringruurlo.nl of telefonisch: Ton van Uem, 0545 272754.