De Schoapenscheerders. Foto: PR
De Schoapenscheerders. Foto: PR Foto:

Borrelconcert De Schoapenscheerders

LICHTENVOORDE - Op zondag 11 februari om 14.30 uur zitten de muzikanten van blaasorkest De Schoapenscheerders op het puntje van de stoel om een fantastisch concert te verzorgen. Het vindt plaats in café Hogenkamp, Aaltenseweg 33 in Lichtenvoorde.

In dit concert ligt het accent sterk op onvervalste Egerländer muziek. Bezoekers kunnen genieten van bekende maar ook van enkele mooie nieuwe nummers zoals de mars Abel Tasman, Urlaub im Allgau, de Bodensee Polka en veel andere nummers. Naast een virtuoze solo, waarnaar het publiek vorig jaar vroeg, wacht er ook een absoluut verrassend instrumentaal duo-optreden. Het orkest staat onder de bezielende leiding van dirigent Iwo Lamonaca uit Eibergen. In de pauze vindt er een verloting plaats.

Behalve het orkest kan het publiek ook genieten van een authentiek Achterhoeks liedjesduo: twee 'Freemde Mannen': 2FM, Marcel Schepers en Eric Heutinck uit Zieuwent. Het duo is met een gitaar, een paar sambaballen en een handjevol mondharmonica's erg compact. Liedjes, grappen, serieus, een lach, gezelligheid, dat zijn wat woorden die 2FM beschrijven.
Entree betalen is niet nodig. Wel graag meedoen met de verloting en genieten.