ZSOM in De Molenberg

LICHTENVOORDE - Het tv-programma van de ZSOM wordt op vrijdagmiddag vanaf 15.00 uur uitgezonden in Antoniushove. De uitzending van vrijdag 9 februari ziet er als volgt uit.

ZSOM Regiojournaal
Nieuws en actualiteiten..
Concert Mart Hillen
In 2016 won fingerstyle-gitarist Mart Hillen uit Lichtenvoorde de regionale theaterwedstrijd Rabo On Stage! Tijdens de finale riep juryvoorzitter Juul Diteweg hem uit tot Ambassadeur van de Gitaar. Zijn prijs? Een masterclass van een professional. Samen met niemand minder dan regisseur en theatervakvrouw Leoni Jansen heeft hij een prachtig soloconcert gemaakt en uitgevoerd in mei 2017. Naar aanleiding van deze geslaagde voorstelling begon hij in januari 2018 met zijn theatertour. Zijn grandioze gitaarspel werd gecombineerd met mooie, persoonlijke verhalen.
De ZSOM heeft op 12 januari opnames gemaakt van zijn theaterconcert in De Storm te Winterswijk. Vandaag het tweede deel van dit concert.
ZSOM Regiojournaal
Nogmaals nieuws en actualiteiten.
Carnavalsoptocht Groenlo 2017
Al meer dan 25 jaar maakt de ZSOM tv-opnames van de carnavalsoptocht Groenlo. Op 11 februari 2018 trekt wederom het bonte spektakel door het centrum van Groenlo. Om alvast in de stemming te komen kunt u kijken naar een deel van de carnavalsoptocht 2017.


www.zsom.nl