Jos Bleumink (links) en Rutger Hulshof bij het vernieuwde tankstation. Foto: Henri Walterbos.
Jos Bleumink (links) en Rutger Hulshof bij het vernieuwde tankstation. Foto: Henri Walterbos. Foto:

Netto Tank maakt van tanken een feest

'Wij zijn straks de scherpste hier in de regio'

Door Henri Walterbos

LIEVELDE - Met een glimlach tanken. Het kan. A-merk brandstoffen tanken tegen altijd de voordeligste prijs bij Netto Tank, de eigen tankstationformule van Hulshof Mobiliteit Service, een onafhankelijke brandstoffen- en smeermiddelenleverancier, met inmiddels twaalf tankstations in Twente en de Achterhoek. Afgelopen week opende het Twentse familiebedrijf naast haar vestiging bij Auto Ueffing in Groenlo en in Doetinchem aan de Varsseveldseweg bij Autobedrijf Bleumink in Lievelde haar derde Achterhoekse vestiging. De onbemande Netto Tankstations onderscheiden zich van andere tankstations met allerhande aansprekende periodieke acties. Aan tafel in de showroom van Autobedrijf Bleumink Jos Bleumink, blij met de overname van zijn tankstation en Rutger Hulshof van Hulshof Mobiliteit Service uit Haaksbergen.

Service blijft
Het was Bleumink die op zoek ging naar een partner om het tankstation over te dragen. "We hebben een autobedrijf, een tankstation, autoverkoop, een wasstraat en werkplaats. Van origine zijn wij autoboeren. De benzine was er voor ons alleen maar bij. Daar deden we te weinig mee. Om die reden gingen wij op zoek naar een partner met de oosterse mentaliteit om dat deel van ons over te nemen. De service van Bleumink blijft als voorheen het geval. "Indien hulp wenselijk bij het tanken, dan kan tot 's avonds 21.00 uur van de service en diensten van ons autobedrijf gebruik gemaakt worden."

Tankbonacties
Hulshof is blij met de samenwerking met het Lievelder autobedrijf."De markt is veranderd en de brandstoffen zelf ook. Wij zijn van oorsprong oliehandel en hebben daar inmiddels twaalf tankstations bij en een stuk of zes die we beleveren. Wij bieden de consument een ander concept aan. Wij zijn straks de scherpste hier in de regio. Omdat wij oliehandel zijn halen wij het product zelf op bij de laaddepots waar gewoon alle A-merken bij staan. Daar staan wij gewoon tussen. Je hebt gewoon een A-merk met een veel betere prijs. Wij hebben onbemande tankstations waaraan we toch het persoonlijke koppelen, in tegenstelling tot de andere onbemande tankstations. Wij doen bijvoorbeeld tankbonacties. We zoeken dan een plaatselijk restaurant waarmee we een actie aangaan. De klant kan zijn tankbon dan op onze website actief maken. Elke week verloten wij hieronder een etentje. Dat gaan we hier ook doen." Hier blijft het niet bij echter. "Straks met Pasen regel ik bijvoorbeeld een vracht tulpen en gaan we een dag bosjes tulpen weg geven, of we geven straks een dagje karten weg op de Kartbaan in Eefde, de kartbaan van Jos Bleumink. Ook de carwash gaan we straks iets mee doen. We gaan van begin af aan volop met acties aan de gang," kijkt Hulshof al vooruit. Plannen en ideeën te over.

Tankcard
Voor de zakelijke klant is het aantrekkelijk de Netto tank tankcard aan te schaffen. "Voor de zakelijke klanten hebben wij onze eigen tankcard waarbij zij bij onze eigen tankstations kunnen tanken en bieden we een landelijk dekkend netwerk aan. Vanwege enkele samenwerkingen met andere partijen kan er door heel Nederland getankt worden. Op onze site is precies te zien welke tankstations dat zijn." Op het onbemande tankstation kan getankt worden met de nieuwste technieken op het gebied van betalingsverkeer en –veiligheid. Voor de eerste tankacties, zie de advertentie in deze krant.


www.nettotank.nl