Mink Geerdink
Mink Geerdink Foto:

Succesvol weekend voor Spirit'90

Afgelopen weekend kwamen er turners en turnsters van Spirit'90 in actie op diverse wedstrijden.

Allereerst was er de tweede plaatsingswedstrijd heren turnen regio Gelderland, mede georganiseerd door Spirit'90 zelf, in de Hamalandhal. Met een gezellige drukte op de tribune werd het een geslaagde wedstrijd.
De jongens, Jop, Vycho, Lubbe, Nick, Kyan, Mink, Robbin en Douwe hebben hun uiterste best gedaan maar de concurrentie was groot en hierdoor zag alleen Mink Geerdink zijn inspanning beloond met een zilveren medaille! Jongens wat hebben jullie het allemaal goed gedaan! We zijn trots op jullie!

De Arco-meiden van de E-instap hadden hun tweede wedstrijd in Dinxperlo. De duo's Fenne en Rochelle en Zoë en Benthe kwamen al vroeg in actie en wat deden ze het goed! Fenne en Rochelle haalden na een mooie oefening een knappe vierde plaats. De oefening van Zoë en Benthe ging ook heel erg goed en het was dan ook erg spannend tot de prijsuitreiking. Zij vertrokken met een hele mooie medaille en een eerste plaats weer richting Lichtenvoorde!
Van harte gefeliciteerd meiden!

Zaterdag 3 februari jl. turnde ook Mirte Krabbenborg de tweede plaatsingswedstrijd in de 4e divisie. De wedstrijd vond plaats in Doetinchem.
Mirte begon deze wedstrijd op balk, helaas viel ze met de koprol maar de rest van de oefening ging goed. Op vloer heeft ze een mooie oefening op muziek laten zien. Vervolgens heeft ze op sprong twee goede sprongen laten zien en op brug een nette oefening. Uiteindelijk is Mirte 4e geworden met 52,750 punten. Gefeliciteerd Mirte!