Ard Schenk te midden van het Kei-Fit team. Foto: PR.
Ard Schenk te midden van het Kei-Fit team. Foto: PR. Foto:

Lezing Ard Schenk bij Kei-Fit

LICHTENVOORDE - Ter ere van de feestelijke onthulling van de eGym circuit afgelopen december, gaf eGym-ambassadeur en schaatslegende Ard Schenk op zaterdag 10 februari een lezing bij het vernieuwde sport- en fitnesscentrum in Lichtenvoorde.

Schenk ging van start met een inspirerende presentatie over bewegen, fit & vitaal ouder worden en welke rol voeding daarbij speelt. De bijna honderd aanwezigen, waaronder een naamgenoot uit Lichtenvoorde, werden meegenomen naar zijn topsportverleden. Schenk vertelde waarom voeding en bewust eten zo belangrijk zijn en dat we vooral naar ons eigen lichaam moeten luisteren. "Hoe oud we worden weet niemand. Maar hoe we oud worden, dat is wel voor een deel te beïnvloeden.", aldus de oud-schaatser. Schenk werd driemaal wereldkampioen allround, won drie gouden olympische medailles en werd meerdere malen Europees kampioen. Hij was van beroep fysiotherapeut.

Sanne Tenten van Kei-Fit: "We zijn vereerd dat Ard Schenk bij ons is om te praten over fit ouder worden. Een heel actueel onderwerp want je bent tenslotte nooit te oud om te sporten. Zo hebben wij sinds december een nieuw trainingsconcept, de eGym, geïntroduceerd. Dit concept is geschikt voor iedereen, zeker ook voor actieve senioren. eGym betekent twee keer dertig minuten trainen per week en hiermee worden zeer goede resultaten bereikt. Daarnaast is het laagdrempelig en fun, dus gemakkelijk vol te houden."
Geïnteresseerden kunnen op aanvraag gratis een proefles eGym of een andere training te volgen.


Tel. 0544- 37 42 45
lichtenvoorde@kei-fit.nl
www.kei-fit.nl