Familie Weelink is blij met het Zie-U-went welkomstpakket. Foto: Els Spoorendonk
Familie Weelink is blij met het Zie-U-went welkomstpakket. Foto: Els Spoorendonk

Een warm welkom voor

nieuwe inwoners van Zieuwent

ZIEUWENT - Nadat op maandag 15 januari het eerste welkomstpakket aan wethouder Hoenderboom werd overhandigd, was het op 17 februari de beurt aan een aantal nieuwe inwoners van het kerkdorp om het Zie-U-Went welkomstpakket te ontvangen.

Familie Weelink (bijnaam 'Brander'), sinds kort woonachtig aan de Japikweg, mocht het pakket en een bos bloemen in ontvangst nemen uit handen van Anton Bokkers en Els Spoorendonk, vertegenwoordigers van de werkgroep 'Welkomstpakket'. De ontvangst was allerhartelijkst met koffie en appelgebak. Na een gezellig half uurtje met enthousiaste reacties op de inhoud van het pakket, volgden nog twee adressen. Gezien het aantal verkochte huizen de laatste maanden, verwacht de werkgroep de komende tijd nog meer dozen uit te kunnen reiken.

Nieuwe bewoners betrekken
De werkgroep 'Welkomstpakket' is opgericht door Zieuwents Belang naar aanleiding van het Dorpsplan 2015-2025. Dit plan is een afspiegeling van de geïnventariseerde wensen van de Zieuwentse bevolking en is een blauwdruk voor de ontwikkeling van het dorp in de toekomst. Vanuit de wens om nieuwe bewoners meer te betrekken bij het dorps- en verenigingsleven en te attenderen op de plaatselijke middenstand, is dit pakket ontwikkeld. De werkgroep bestaat naast Els en Anton uit Rob Reijman, Paul Knippenborg en
Annekée Cuppers.

Foto: Els Spoorendonk.


www.zieuwentsbelang.nl