Toneelgroep Advendo. Foto: PR.
Toneelgroep Advendo. Foto: PR.

Toneelvereniging Advendo

beleeft 'De mooiste dag'

Blijspel op 8, 9 en 10 maart in Marianum

LICHTENVOORDE - Op donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 maart brengt toneelvereniging Advendo de klucht 'De mooiste dag'' op de planken. Kaarten à 8 euro zijn vanaf heden in de voorverkoop bij Albert Heijn Kruip en Hebbes in Lichtenvoorde.

Weddingplanner Sylvia heeft het financieel zwaar en ziet weer hoop als Herbert (die uit een rijke familie komt) met Saskia hun bruiloft bij haar willen plannen. Dat ziet er weer gunstig uit, een grootse dure bruiloft, of toch niet helemaal……'

Het wordt in ieder geval een dag vol met verkleedpartijen en persoonsverwisselingen. De voorstellingen vinden plaats bij scholengemeenschap Marianum aan de Dr. Arriënsstraat 1. Aanvang 20.00 uur (zaal open om 19.00 uur).


www.advendotoneel.nl


Workshop Natuurlijk zingen! bij Boogiewoogie

LICHTENVOORDE - Op maandag 26 februari van 20.00 tot 21.00 uur is er bij muziekschool Boogiewoogie een zangworkshop 'Natuurlijk zingen!' onder leiding van zangdocente en stemvormer Annette Weterings. De workshop is voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de werking en mogelijkheden van hun stem. Beleef en ervaar het plezier van ontspannen zingen.

Ervaren hoe je adem en stem werken en hoe je deze ruimte kunt geven, is als het ware een ontdekkingsreis. Zangdocent Annette Weterings neemt de deelnemers mee op reis naar de werking van de adem en het stemgeluid. Ook wordt er aandacht besteed aan het zingen in groepsverband.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@annetteweterings of telefonisch op 0314-652300. De kosten bedragen tien euro. Muziekschool Boogiewoogie is gevestigd aan de Patronaatstraat 29 te Lichtenvoorde.