LZV Kuypers H&W verschijnt gehavend aan aftrap

Vrijdag speelde een gehavend LZV Kuypers H&W tegen PFC. Het was een wedstrijd om de 2e periode kampioenschap. Alleen dan zou LZV de wedstrijd met 5 doelpunten verschil moeten winnen. Met Dave Hummelink wederom op de bank samen met André Kuypers Jr. begon de wedstrijd met kansen voor LZV. Yasin Erdal speelde i.v.m. afwezigheid van Adem Kocak in de punt en aanvoerder Yordi Orriens moest noodgedwongen vanuit achteren voetballen.

Fouad en Cuneyt hadden al snel de kans op 1-0. De tegenstander bleef compact op eigen helft en hoopte op een counter. LZV maakte het spel en creëerde ook kansen, maar in de afronding liet men het afweten. Wedstrijd kantelde nadat de 0-1 werd gescoord in de 9e minuut. Daarna kreeg LZV nog kansen op de 1-1, maar ook dat werd niet benut. PFC scoorde nog twee keer waardoor er met een score van 0-3 de kleedkamer werd opgezocht.

LZV ging in de 2e helft op zoek naar de 1-3, maar deze kwam niet en 8 minuten voor tijd was de wedstrijd gespeeld. De 0-4 kwam op het scorebord en PFC strafte gelijk de intenties om met een extra veldspeler te spelen af, 0-5. Dave Hummelink wist zich zonder problemen staande te houden tegen de koploper van de 1e Divisie.

Volgende week staat de belangrijke wedstrijd tegen de nummer 4, ZVG Cagemax, op het programma. Om aansluiting te blijven behouden op de 3e plek moet er gewonnen worden. 3e plek geeft recht op een deelname aan de nacompetitie.