Afbeelding
Foto:

Halve finales Volleybaldirect Open (NOJK)

De meiden van het A-, B-, C- en CMV-team van Longa '59 voor de Volleybaldirect Open speelden afgelopen zaterdag de halve finales. Het CMV-team vertrok naar Horst, het B-team speelde in Harderwijk, het C-team in Gennep en de A-meiden in De Lutte. Hoewel helaas geen enkel team door is naar de finale, was het een leerzame en leuke periode voor de speelsters en begeleiding.

CMV-team
In een mooie accommodatie in Horst zijn de CMV-meiden fantastisch begonnen aan de halve finale met goed spel en mooie aanvallen. Van de drie poulewedstrijden hebben zij er twee gelijk gespeeld en één gewonnen. De speelsters zijn eerste geworden in de poule. Tegen de nummer 2 uit de andere poule speelden de meiden helaas niet op hun normale niveau. Deze wedstrijd hebben ze dan ook verloren. Jammer, het was een unieke kans en Longa'59 was het sterkste team.
A-team
Het A-team speelde in een poule van vijf. Tijdens de eerste wedstrijd waren de speelsters vol goede moed, maar al snel kwamen zij erachter dat ze niet waren opgewassen tegen alle talenten uit de andere teams. Kortom, het team heeft vrij en onbevangen drie leuke wedstrijden gespeeld en één wedstrijd dik verloren. Doordat met lef werd gespeeld, sloeg zelfs kleine Anna nog brutaal langs het grootste blok! Het was een leuke ervaring!

B-team
Het B-team speelde zonder Nynke Ressing, die vanwege een ernstige blessure niet mee kon doen. Het team moest noodgedwongen in een aangepaste samenstelling spelen met als gevolg dat enkele meiden op andere plaatsen speelden dan dat ze normaliter doen. Er werd hard gewerkt, maar de tegenstand was helaas te groot.

C-team
De meiden van het C-team hebben tijdens de halve finale een uitstekende inzet laten zien en hebben goed gespeeld. Helaas waren de tegenstanders Next Volley Dordrecht en VC Polaris zeer sterk. Na twee verloren wedstrijden was uitschakeling een feit. De laatste wedstrijd tegen Vocasa werd dan ook gebruikt om iedereen speelminuten te geven. Deze werd met 2-0 gewonnen. Een prima afsluiting van een prima toernooi!

Alle speelsters, trainers en begeleiders kijken terug op leerzame tijd, waarin iedereen veel plezier heeft gehad!