Afbeelding
Foto:

The Dirty Daddies zetten Lichtenvoorde op z'n kop!

Afgelopen zaterdag was het zover, het optreden van The Dirty Daddies in Lichtenvoorde! In een compleet uitverkochte Hamalandhal was het eerst de beurt aan onze eigen jongens van Premium, die (zoals altijd) een geweldig optreden weggaven!
Vervolgens kwam tijdens de ombouw van het podium DJ Pim Pam Pompen (onze Lichtenvoordse Pim Adema) in actie vanaf de tribune! Hij bracht het publiek in de juiste stemming, waarna The Dirty Daddies het feest compleet maakten! Geweldig, wat een energie & enthousiasme bij de band en het publiek! Groot feest!

Een dag later was het de beurt aan onze inmiddels vertrouwde band "The Tribute to the Cats Band" uit Volendam. Na het overlijden van zanger Piet Schilder vorig jaar, heeft de band zich weer herpakt en speelde zoals altijd de sterren van de hemel. Er werd gedanst, meegezongen, herinneringen opgehaald, kortom: er werd genoten!

Het volgende evenement van Beneman Events bij de Hamalandhal is over een kleine twee weken, het Achterhoeks Bierfeest "Jetzt geht's Los". Zaterdag 3 maart vanaf 20.00 uur, met medewerking van Wir Sind Spitze, Feest DJ Maarten en Helene Fischer double!
Voor meer informatie zie www.beneman.nl