Afbeelding
Foto:

5-jarig Jubileum!

Het is inmiddels ruim 5 jaar geleden dat Stichting Hamalandhal Lichtenvoorde is opgericht, waarbij de vijf grootste sportverenigingen van de Hamalandhal besloten samen de exploitatie van de Hamalandhal over te nemen van de gemeente. Als bestuur en beheer zijn we zeer tevreden over hoe het nu gaat en bovendien trots. Trots op hetgeen we samen hebben bereikt.

Reden voor een feestje!
Het hele jaar door een goede zaalbezetting! Zo ook afgelopen weken, met onder andere een aantal grote sporttoernooien en een drietal muziekevenementen binnen één maand. Dit heeft ons doen besluiten geen extra evenement te organiseren ter gelegenheid van het 5-jarig jubileum.

Echter wilden wij het jubileum ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom hebben we onze vaste vrijwilligers, medewerkers, buren, sponsoren en de gemeente Oost Gelre afgelopen zaterdag uitgenodigd. Op deze avond organiseerde Beneman Events het nieuwe Achterhoekse Bierfeest "Jetzt geht's los!" bij de Hamalandhal. Een mooie gelegenheid om samen het glas te heffen!

Jetzt geht's los!
Om 20.00 uur opende Herman Rooks, voorzitter van Stichting Hamalandhal Lichtenvoorde, de avond met een welkomstwoord gericht aan de ruim 70 aanwezigen. Gevolgd door een korte terugblik van de afgelopen jaren en een dankwoord voor de geweldige hulp, inzet, betrokkenheid en steun van alle aanwezigen. Als afsluiting van de speech bracht Herman een toost uit.
Samen het glas heffen, proosten op de afgelopen succesvolle 5 jaren en op een mooie samenwerking richting toekomst!
Na een paar biertjes in de kantine werd er gezamenlijk vertrokken richting feestzaal. Een gezellig-volle zaal, met veel gasten compleet in "Tiroler outfit" (mooie lederhoses en dirndls), lange biertafels gevuld met bladen & pullen vol bier en de sfeermakers van "Wir sind Spitze!" op het podium! Jetzt geht's los!

Bedankt!
Graag willen we iedereen heel hartelijk danken voor de komst & gezelligheid!
Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond. Op naar het volgende (jubileum-)feest!

Bestuur en beheer Stichting Hamalandhal Lichtenvoorde