Jongens D1 HV Erix kampioen!

Afgelopen zondag werden de jongens D1 van Handbalvereniging HV Erix kampioen in hun klasse. De jongens, in de leeftijd van 12-14 jaar, spelen voor het tweede jaar samen als team. Vorig jaar speelden zij ook al goede wedstrijden; dit jaar is het allemaal wat constanter geworden. Er wordt goed als team gespeeld en dat was ook deze wedstrijd weer hun kracht.

Vanaf het begin van de wedstrijd controleerden de Erix-jongens de wedstrijd. Verdedigend moest er heel even een tandje bij gezet worden, maar toen dat gebeurde, liep het als vanzelf. Het vele publiek op de tribune zag de jongens mooie individuele acties maken en ook werd er goed samengespeeld, waardoor er bij rust al een ruime voorsprong op het scorebord stond van 16-8.

In de tweede helft bleef het team goed samenspelen en door uitstekend keeperswerk werd de eindstand bepaald op 24-15. Tijd voor een feestje! De jongens kregen van hun ouders speciaal gemaakte kampioenshirts en van het Erix-bestuur een lekkere taart met daarbij champagne.
Brian, Ivo, Jelle, Maik, Jori, Jibbe, Jochem, Jarne, Yoran, Kane en Koen en natuurlijk ook coaches Dirk en Youri van harte gefeliciteerd!