Afbeelding
Foto:

Pre instap wedstrijd Spirit'90

Afgelopen zaterdag 10 maart was een spannende dag voor de jongste selectie meiden van Spirit'90. Eindelijk was het dan zover. Na flink trainen mochten ze dan hun oefening laten zien en hun selectieturnpakje aan. Er waren ook best wel wat zenuwen vooraf maar zodra ze waren begonnen waren die eigenlijk verdwenen. Natuurlijk was de tribune vol met fans uit Lichtenvoorde en daar moest ook flink naar gezwaaid worden. Al met al een leuke en gezellige boel in de Aladnahal in Aalten.

We begonnen op met sprong en ze lieten allemaal een mooie handstand platval op verhoogd vlak zien. Isis werd zelfs keurig 4e op dit toestel.
Daarna verder met de brug, best hoog hoor daaraan zwaaien, maar onze meiden konden het heel goed. Dedi werd zelfs heel knap 1e op dit toestel.
Verder met de balk en dat ding is toch best wel smal en hoog. Toch hebben ze hier heel netjes geturnd. Jade liet zelfs al heel knap een handstand zien op de balk. Isis werd 2e op de balk en Fenne heel knap 3e. Als laatste was de vloer aan de beurt, ook dat onderdeel ging goed. Dedi werd ook 1e op de vloer.
Op alle toestellen kende iedereen de oefening gewoon uit zijn hoofd, dat was al heel knap. Want ze moesten best veel onthouden.

Na nog wat lekkere snoepjes eten die Eefke mee had genomen kwam de prijsuitreiking.
Dedi ten Have werd 7e, Fenne Bongers 8e, Isis Wekking heel mooi 9e en Jade Verhoeven werd 20e.

Wij zijn erg trots op deze knappe prestaties van onze jongste selectiemeiden!! En op naar de tweede wedstrijd in april.