Pover LZV Kuypers H&W wint van mak FCK de Hommel

LZV Kuypers H&W boekte vrijdagavond voor eigen publiek weer eens een beetje vooruitgang in de strijd om een nacompetitie plek. De Lichtenvoordenaren wonnen verdienstelijk met 4-1 tegen FCK de Hommel en verkleint de marge op de nummer 3 naar 1 punt. Coach Serkan Kav had weer eens de beschikking over een compleet team, aangevuld met jeugdig talenten Dave Hummelink en Jessy ten Hoonte en nieuwe spelers.

LZV was wel weer eens aan een overwinning toe. De formatie verloor in de vorige 2 duels. Ook vrijdagavond was het de thuisclub die het tempo bepaalde. Bij LZV lag het tempo laag tegen een compact opgestelde FCK de Hommel. Er waren kansjes, maar het waren de gasten die genoeg hadden aan een halve kans om op voorsprong te komen, 0-1. Kort daarna was het aanvoerde Yordi Orriƫns, op aangeven van Cuneyt Avsar, die de gelijkmaker op zijn schoen had.

De 2e helft was LZV heer en meester en liep in de laatste 10 minuten uit naar een 4-1 overwinning. Het met vlagen goede dynamische spel werd beloond door doelpunten van Yasin Erdal en Adem Kocak. De nieuwe aanwinst Imad Azaoum pikte zijn doelpunt mee en gaf zo zijn visite kaartje af.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Brasil'77 op het programma.