Paasloop Lopersgroep'90

LICHTENVOORDE - Op zondag 1 april organiseert Lopersgroep '90 weer de Paasloop voor alle leeftijden. Ook dit jaar is het Eschpark weer het start- en finishpunt en zwembad Meekenesch fungeert wederom als uitvalsbasis .

De routes voor de jeugd gaan via de Kerkhoflaan richting Beekdal. Er is rekening gehouden met de verkeersveiligheid en in de routes zijn geen drukke straten opgenomen. De vijf en tien kilometer-routes gaan via de Vlinderbrug over zand- en asfaltwegen richting Lievelde. Ook hier is rekening gehouden met de verkeersveiligheid.

Ten opzichte van voorgaande jaren zijn er enkele wijzigingen. De starttijden een half uur vervroegd. De kortste afstand is ingekort naar 1 km, dus kunnen ook de allerkleinsten meelopen. Na de introductie van elektronische tijdsregistratie vorig jaar is er nu ook de mogelijkheid vooraf in te schrijven via www.lopersgroep90.nl/paasloop. Inschrijven kan ook op de dag zelf vanaf 09.00 uur bij zwembad Meekenesch waar ook van de kleedruimtes en douches gebruikt gemaakt kan worden.

Iedereen die op Eerste Paasdag sportief bezig wil zijn of de lopers aan wil moedigen, is van harte welkom. Er is voldoende parkeerruimte bij het Meekenesch aan de Kerkhoflaan 5 en op de carpoolplaats.


www.lopersgroep90.nl