HV Erix dames 1 met Topper Jet Marijnusse
HV Erix dames 1 met Topper Jet Marijnusse Foto:

Revanche van HV Erix dames 1 tegen OBW

Zondag 18 maart stond, voor de dames van Erix, de wedstrijd tegen OBW DS3 op het programma. De Erix-dames hadden wat goed te maken, aangezien de vorige wedstrijd eindigde met een stand van 16-32 in het voordeel van OBW.

Na een mooi schot op het doel van onze topper van de week Jet Marijnusse, kon het startsein gegeven worden.
De eerste helft verliep soepel voor de dames. OBW was drukker met de beslissingen van de scheidsrechter dan het eigen spel. Er werden al redelijk wat gele kaarten en twee minuten uitgedeeld aan beide kanten, wat resulteerde in een ruststand van 12-6. In de tweede helft wist Erix het toch nog te spannend te maken door veel balverlies, break-outs tegen, 2 minuten en een rode kaart. Maar dit gebeurde ook bij de tegenstander en uiteindelijk wist Erix de voorsprong te behouden en bleven de punten in Lichtenvoorde. Eindstand 23-21.
A.s. weekend spelen de dames uit tegen Achilles DS2 in Apeldoorn.