Inschrijven rommelmarkt Koningsdag

LICHTENVOORDE - Speelotheek 'Leentje Uit' organiseert op Koningsdag, vrijdag 27 april, weer de traditionele kinderrommelmarkt rondom zorgcentrum Antoniushove in Lichtenvoorde. Deze gezellige markt is van 10.00 tot 13.00 uur en inschrijven kan vanaf heden.

Voor 3 euro 50 krijg je twee consumptiemunten en een plek ter grootte van een doorsnee parkeerplaats. Zorg wel voor een stuk plastic of een deken om je spulletjes op uit te stallen want je zit op het (natte) gras. Je kunt niet op je verkoopplek uitladen maar wel in de buurt van het terrein. Breng dus iemand mee die kan helpen sjouwen als je zware spullen hebt. De plekken zijn genummerd, jouw nummer staat op je inschrijfformulier.
Inschrijven kan bij de speelotheek, Vincent van Goghstraat 8a, 7131VG te Lichtenvoorde. De openingstijden zijn dinsdag 19.00-20.30 uur, donderdag 09.00-11.00 uur en vrijdag 15.30-17.30 uur.
De speelotheek heeft zelf ook een stand op de rommelmarkt. Net als in andere jaren kun je hier terecht voor koffie, thee, limonade, koekjes, suikerspin, popcorn en nacho-chips-met-een-sausje. Alles voor redelijke prijzen.


speelotheeklichtenvoorde.nl