Andere functie Jan Jacob van Dijk

REGIO - CDA-gedeputeerde Jan Jacob van Dijk maakte dinsdag 20 maart bekend per 1 juni voorzitter van het College van Bestuur van Christelijke Onderwijs Groep te worden. Jan Jacob van Dijk is sinds 2011 gedeputeerde namens het CDA in de provincie Gelderland. In de afgelopen periode heeft hij zich onder andere ingezet op het gebied van duurzaamheid en energietransitie. CDA Gelderland is Jan Jacob van Dijk dankbaar voor zijn werk en wenst hem alvast veel succes toe in zijn nieuwe functie. De procedure voor opvolging zal binnenkort in gang worden gezet.


Bridgedrive Ruurlo voor excursie naar Westerbork

RUURLO – Stichting Westerbork Scholenproject Ruurlo organiseert een bridgedrive in zaal De Tapperij in Ruurlo. Deze wordt gehouden op vrijdag 13 april. Het batig saldo van deze bridgedrive zal ten goede komen aan de leerlingen van groep acht van de basisscholen in Ruurlo en Mariënvelde. De leerlingen bezoeken jaarlijks Kamp Westerbork om te horen en te zien wat daar in de Tweede Wereldoorlog is gebeurd en wat nooit meer zou moeten gebeuren. De toegangsprijs voor de bridgedrive is 10 euro. Inbegrepen is het eerste kopje koffie, thee, enkele hapjes en de mogelijkheid een mooie prijs te winnen. Opgave kan bij Gerrit.Weijman: emailadres info@gerritweijman.nl.


Kleine marktkooplui
gezocht

LICHTENVOORDE - Speelotheek 'Leentje Uit' organiseert op Koningsdag, vrijdag 27 april, weer de traditionele kinderrommelmarkt rondom zorgcentrum Antoniushove in Lichtenvoorde. Deze gezellige markt is van 10.00 tot 13.00 uur en inschrijven kan vanaf heden. Inschrijven kan bij de speelotheek, Vincent van Goghstraat 8a, Lichtenvoorde. De openingstijden zijn dinsdag 19.00 tot 20.30 uur, donderdag 09.00 tot 11.00 uur en vrijdag 15.30 tot 17.30 uur. De speelotheek heeft zelf ook een stand op de rommelmarkt. Net als in andere jaren kan men hier terecht voor koffie, thee, limonade, koekjes, suikerspin, popcorn en nacho-chips-met-een-sausje.


speelotheeklichtenvoorde.nl