Trekkertrek tijdens Oosterwijkse Pinksterfeesten in Zelhem. Foto: PR
Trekkertrek tijdens Oosterwijkse Pinksterfeesten in Zelhem. Foto: PR

Vijftiende Oosterwijkse Pinksterfeesten

ZELHEM - Op zaterdag 19 en zondag 20 mei zijn de jaarlijkse Oosterwijkse Pinksterfeesten in Zelhem met trekkertrek, oldtimerrit en oldtimershow voor zowel tractoren, auto's als motoren.

Voor de oldtimer voertuigen is er op zaterdag vanaf 14.00 uur een toerrit en daarna kan men zich presenteren op het terrein. Graag opgeven via oosterwijksepinksterfeesten@gmail.com of telefonisch bij Annie Roekevisch, tel. 0657341407.|Vanaf 18.00 uur is de try-out met sporttrekkers die alvast de baan verkennen en de bezoekers trakteren op spektakel en kabaal. Dit wordt afgewisseld met duoslep in twee verschillende klassen; twee trekkers die samen de sleepwagen voorttrekken. Voor de duoslep geldt beperkte deelname.
Zandbak en springkussen zorgen voor kindervermaak. Het is de bedoeling dat er om 20.00 uur twee of drie ballonnen de lucht in gaan.
De zaterdag wordt afgesloten met een feestavond in de feesttent met medewerking van Duo Double XL.
Op zondag 20 mei zijn de grote trekkertrekwedstrijden voor standaard- en sporttrekkers, op drie banen. Ook op zondag is er kindervermaak.
In de pauze vindt een defilé van oldtimer voertuigen plaats en voor de kinderen is er een traptrekker/skeltersprint. Zij mogen hun eigen traptrekker/skelter meebrengen. Voor de oudere jeugd is er gelegenheid om te proberen met gazonmaaiers een sleepwagen voort te trekken.Ook hiervoor is aanmelding vooraf nodig.
De Oosterwijkse Pinksterfeesten worden op zondagavond afgesloten met een feestavond met medewerking van de Perfect Showband. Het evenement vindt plaats op het terrein van de Oosterwijkse Pinksterfeesten aan de Hogeveldweg in Zelhem.


www.oosterwijksepinksterfeesten.nl