Monsterscore voor LZV Kuypers H&W tegen Fermonia Boys

Met een spectaculaire doelpunten festijn zorgde LZV Kuypers H&W dat de monsterscore van 16-2 de boeken inging als de grootste overwinning in de 1e Divisie. Fermonia Boys deed zijn uiterste best om de score zo laag mogelijk te houden, maar de gretige spelers van LZV hadden daar geen boodschap aan.

Binnen 8 seconden was het Adem Kocak die de 1-0 op het scorebord zette op aangeven van Yasin Erdal. Het spel van LZV was dynamisch met een hoog bal tempo. In de afwerking waren de jongens niet zuiver genoeg, de 2-0 van Adem kwam na 9 minuten. Daarna was de ban gebroken bij Fermonia en kon men uitlopen tot 5-0. In de slotseconde was er een eigen doelpunt. Gijs Sanders redde een schot, maar ging via de rug van Yasin er toch in. Met een score van 5-1 gingen de teams de rust in.

In de 2e helft had LZV constant balbezit, het dynamische spel met hoog bal tempo werd ook gehanteerd door de "nieuwelingen" Matthys Kuyypers, Dave Hummelink en Jessy te Hoonte die goed werden neergezet door aanvoerder Yordi Orriƫns. Gezien de score in het begin van de 2e helft mocht Abdu Aydinli invallen voor de uitstekende keepende Gijs Sanders. Een ieder mocht scoren vanavond, wat goed was voor het zelf vertrouwen richting de nacompetitie.
Coach Serkan Kav gaf aan goed gebruik te hebben gemaakt van deze wedstrijd om alle spelers en keepers aan het werk te zien, want 6 april staat de moeilijke uitwedstrijd tegen BE'79 op het programma.