PvdA bedankt kiezers

De verkiezingen voor de gemeenteraad zijn achter de rug. De PvdA Oost Gelre dankt iedereen die een stem aan ons gegeven heeft. Tegen de landelijke trend in groeide het aantal stemmen dat wij hebben behaald. Daardoor konden we twee zetels in de gemeenteraad behouden. Dit geeft een extra stimulans om ons ook de komende 4 jaar in te blijven zetten voor een sociaal en duurzaam Oost Gelre; een samenleving waarin iedereen wordt gewaardeerd en mee mag doen.

Natuurlijk zijn we geschrokken van de onverwachte wending in wie de nieuwe PvdA-fractie mag gaan bemensen. Bij een hertelling van 5 stembureaus bleek dat Peter Baks (2) en Annelies Donderwinkel (3) niet een verschil van twee stemmen, maar precies evenveel stemmen hebben behaald. Na de loting, die de Kieswet voorschrijft, bleek niet Peter, maar Annelies tot de gemeenteraad toe te mogen treden. Een bizarre wending. Toch zijn we ervan overtuigd dat de uitstekende samenwerking binnen de fractie onverminderd verder zal gaan.


PvdA Oost Gelre
Richard Klein Tank


Inzameling kleding voor onderhoud Johanneskerk

LICHTENVOORDE - Zaterdagmorgen wordt de maandelijkse kleding inzameling gehouden waarvan de opbrengst bestemd is voor onderhoud van de Johanneskerk.

De deur van de Ni'je Whemerhof aan de Rentenierstraat 20 staat open voor deze inzameling. Kleding en schoeisel, schoon en in goede staat, kunnen gebracht worden.

Wie niet in staat is om zelf de kleding of het schoeisel te brengen kan contact opnemen met de kledingcommissie. Zie voor gegevens het keitje in deze krant. De Rentenierstraat is vanaf de Dijkstraat bereikbaar.