Afbeelding
Foto:

Interieurspecialist Betting sponsor Longa'59

Alles op het gebied van wonen, slapen, stoffering en zonwering voor binnen en buiten, vind je al bijna 85 jaar bij Betting in Bredevoort. Het familiebedrijf met een grote klantenkring in Lichtenvoorde is sponsor van Longa'59 en verzorgt de complete woninginrichting voor klanten uit de hele Achterhoek.

De eigentijdse, rolstoeltoegankelijke showroom van Betting biedt voor iedereen wat wils. Van modern tot romantisch of juist landelijk, op een oppervlakte van 6.000 m2 vind je een zeer uitgebreide collectie voor jong en oud. "Erg gewild momenteel zijn PVC-vloeren, relaxfauteuils en moderne hoekbanken", vertelt Marcel Betting, die als tweede generatie aan het roer van het familiebedrijf staat. "Op het gebied van slapen kunnen klanten een matras laten maken die helemaal op het lichaam is afgestemd. Naast de verkoop en levering van meubels, zorgen we voor het plaatsen en monteren, verzorgen we de stoffering en leggen we vloeren. Ook geven we advies aan huis als mensen dat willen."

Achterhoekse mentaliteit
Marcel Betting is trots op zijn team van vijftien medewerkers. "Dankzij onze vakkundige medewerkers kunnen wij een hoog service- en kwaliteitsniveau handhaven. We zijn een Achterhoeks, gemoedelijk bedrijf waar mensen werken die de taal van de regio spreken. Ze zijn erg betrokken en zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Elkaar helpen hoort daarbij."

Sponsoring
Als echt Achterhoeks bedrijf draagt Marcel Betting de regio een warm hart toe en vindt hij het belangrijk de leefbaarheid te bevorderen. "Daarom sponsoren we enkele verenigingen in omliggende plaatsen. Veel van onze klanten komen uit Lichtenvoorde. Om die reden zijn wij bordsponsor van een grote club als Longa'59 die een belangrijke rol in de Lichtenvoordse samenleving inneemt."

Kijk voor meer informatie en actuele acties op de website of breng een bezoek aan de showroom voor de uitgebreide collectie. De koffie staat altijd klaar. www.bettingbredevoort.nl