ZSOM in Careaz Antoniushove

LICHTENVOORDE - Het tv-programma van de ZSOM wordt op elke vrijdag om 15.00 uur uitgezonden in Careaz Antoniushove. Op vrijdag 6 april ziet het programma er als volgt uit.

ZSOM Regiojournaal
Nieuws en actualiteiten uit de regio.

Voorjaarsconcert Euphonia
Op 10 maart gaf muziekvereniging Euphonia hun jaarlijkse voorjaarsconcert in de Pickerhal te Eibergen. Aan dit concert namen delen het jeugdorkest, het harmonie-orkest, de minirettes, de twirls, de jeugdpercussie, de drumfanfare en percussiegroep "Full Power". Het publiek heeft volop kunnen genieten van de muzikale kwaliteiten van deze vereniging. Vandaag het eerste deel.

ZSOM Regiojournaal
Nogmaals nieuws en actualiteiten.

Oudhollands ijsvermaak
Tijdens de korte doch hevige vorstperiode, is het de Grolse ijscommissie gelukt een ijsbaan te vormen op de Grolse weiden. De organisatoren van de Slag um Grolle namen de kans waar een fotosessie te organiseren met mensen in de kleding van de Slag, maar nu op schaatsen. Op dat moment gingen we eigenlijk geheel terug in de tijd…

Zestigste revue van Allo Jannaô
Op 11 maart 2017 werd door de ZSOM opnames gemaakt van de 60ste revue van revuegezelschap Allo Jannaô in Theater de Kappen te Haaksbergen.
Met de revue "Wie stokkert de boele op!" probeert men het publike op een plezierige manier wakker te schudden. Zang, sketches en dans wisselen elkaar af en het puibliek had een onvergetelijke avond. Vandaag het eerste deel.


www.zsom.nl


Let's make Music

VRAGENDER - Op 18 februari opende Fanfare en Slagwerkgroep Antonius haar jubileum jaar met een zeer geslaagde Percussion Party. Het volgende muzikale optreden tijdens dit 70e bestaansjaar zal plaatsvinden op zaterdag 7 april. Tijdens dit voorjaarsconcert met het thema "Let's make Music" zullen de fanfare en de slagwerkgroep samen zorgen voor een muzikaal afwisselend programma. Het concert wordt gegeven in MFA de Bult in Vragender. De toegang is gratis en het concert begint om 20:00 uur. Iedereen is van harte welkom.


Smartlappenkoor viert jubileum

LICHTENVOORDE - Smartlappenkoor 'n Lach en 'n Traan bestaat vijftien jaar en dat gaat gevierd worden met een jubileumconcert in De Koppelpaarden in Lichtenvoorde. Op zaterdagavond 21 april, vanaf 19.00 uur gaat het koor zingen. Er is ook een gastoptreden van de welbekende Jossies. Het koor nodigt iedereen uit om te komen meezingen. Entree is gratis; wel hoopt het koor op een vrije gift na afloop. Het repertoire is Nederlandstalig.