Cultuur in de Wijk bij Groepswonen Mariënhof

LICHTENVOORDE - Op dinsdag 10 april, aanvang 10.30 uur, is er een dansactiviteit voor senioren bij Groepswonen Mariënhof aan de Lievelderweg 22 in Lichtenvoorde.

Dansdocent Audrey Veldkamp van dansstudio Vieberink gaat terug naar de jaren vijftig en zestig. Iedereen wordt gestimuleerd om heerlijk te bewegen op nostalgische muziek uit deze periode. Behalve dat het gezellig is om elkaar te ontmoeten is het ook nog eens gezond om actief te zijn. Kortom, een uur heerlijk genieten! Alle senioren uit de gemeente Oost Gelre zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Meedoen is gratis. Een lidmaatschap van een ouderenbond is niet nodig.

Iedereen doet mee in Oost Gelre!
'Cultuur in de Wijk' wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Oost Gelre. De gemeente Oost Gelre moedigt aan dat elke inwoner – van jong tot oud – meedoet. Cultuur- en sport - & beweegcoaches organiseren allerlei activiteiten in Oost Gelre op het gebied van cultuur, sport en bewegen.

Voor meer informatie: Harry ten Brinke, telefoon: 06 484 565 52 of per mail: harry@boogiewoogie.nl.


Actie bij verkoop tickets Sjoksfestival bij Sportshop Navis

AALTEN – De voorverkoop van de tickets voor het Sjoksfestival van zaterdag 26 mei is ruim een maand geleden van start gegaan bij AladnaFM. De Early Bird kaartjes waren in no-time uitverkocht. Reguliere kaarten zijn via de link op de Sjoksfestival Facebookpagina naar Eventgoose te bestellen. Vanaf dinsdag 3 april zijn tickets ook te koop bij Sportshop Navis voor 18,00 euro, onder de kopers worden in de maand april twee kaartjes verloot en een waardebon van 25,- euro. De waardebon kan worden besteed bij Sportshop Navis. Vanaf dinsdag 3 april zijn tickets voor de 27ste editie van het Sjoksfestival te koop bij Sportshop Navis in Aalten. De kaartjes kosten 18 euro. De verkoop bij Navis gaat gepaard met een leuke actie; mensen die in de maand april minimaal twee kaartjes kopen maken kans op een waardebon van 25 euro, te besteden bij Sportshop Navis, en op twee gratis entreebewijzen voor het Sjoksfestival. De winnaars worden begin mei bekend gemaakt op de Sjoksfestival Facebookpagina. Kopers van de tickets die mee willen dingen naar de actieprijzen kunnen naam, adres en telefoonnummer invullen op een daarvoor bestemd formulier dat bij Sportshop Navis in de winkel ligt. De Sjoksdinertickets à 32,50 euro, exclusief servicekosten, zijn uitsluitend via Eventgoose te reserveren. De dinerkaarten voor Herbergh d'Olde Marckt zijn inmiddels uitverkocht, kaarten voor restaurant Stegers en oerkroeg Schiller zijn nog verkrijgbaar.


www.sjoks.nl