Rámon Heijnst en Natasja te Linde bekijken de ingezamelde spullen. Foto: PR
Rámon Heijnst en Natasja te Linde bekijken de ingezamelde spullen. Foto: PR

Let it Snow laat bezoekerswens in vervulling gaan

LICHTENVOORDE - Tien december was de derde editie van het evenement 'Let it Snow' in Lichtenvoorde en sneeuw, die làg er ook die dag …! Het inspireerde een van de bezoekers tot het indienen van een hartverwarmende wens.

De Korte Rapenburgsestraat 14 was de plek voor een bezoekje aan de kerstman, voor een heus huiskamerconcert en om even lekker op te warmen. De huiskamer van de kerstman was geheel in stijl en er lag een wensenboek waar de bezoekers een mooie wens in konden zetten. Een van die wensen zou gerealiseerd gaan worden. Het hartverwarmende "Ik wens voor de gezinnen die gebruik maken van de Voedselbank wat extra's in hun pakket" werd door de organisatie van Let it Snow uitgekozen om in vervulling te gaan.

Ramón Heijnst, vrijwilliger bij dit evenement, vertelt: "We hebben contact gezocht met de Voedselbank Oost Achterhoek om te vragen hoe we voor de afdeling Lichtenvoorde wat extra's konden doen. Bij de Voedselbank zorgen vele vrijwilligers er iedere week weer voor dat behoeftige huishoudens in Oost Achterhoek een voedselpakket ontvangen". Zijn collega Natasja te Linde valt bij: "We hebben de ondernemers in het centrum gevraagd om te zorgen voor een extraatje in de pakketten. De reacties waren fantastisch en velen hebben een steentje bijgedragen. Met de kar zijn we rond geweest om alle spullen op te halen. We zijn de ondernemers dankbaar dat ze mee wilden werken aan het vervullen van deze prachtige wens". De organisatie van Let it Snow bestaat naast Ramón en Natasja uit: Sanne Elferink, Anja Onstenk, Aad Witteveen en Han ter Woerds.

Afbeelding