Het koor NOIR. Foto: PR
Het koor NOIR. Foto: PR Foto:

Muzikale instuif met NOIR en duo VeurDeLol

LICHTENVOORDE - Zin in een muzikale middag? Zondag 8 april treden het koor 'NOIR' en het duo 'VeurDeLol' op tijdens de Instuif in het Grand Café van Antoniushove.

NOIR Zieuwent telt 27 enthousiaste leden met zingen als gezamenlijke passie. Onder leiding van Mark van der Mierden en Tonny Beerten repeteert het koor wekelijks bij Het Witte Paard in Zieuwent. Naast optredens op verzoek en muzikale ondersteuning bij gastoptredens, verzorgt het koor ook eigen concerten. Het repertoire wordt per optreden aangepast. NOIR is altijd 'in' voor mooie uitdagingen en nodigt het publiek graag uit om mee te zingen.
Duo VeurDeLol bestaat uit Cor Weber (misschien kent u hem nog van de Moonlights) en Rob van Druten (oud-leerling van Cor). Het duo staat bekend om de fraaie vertolking van golden oldies, muziek uit de jaren '60 en '70 en hedendaagse nummers. Twee jaar geleden trad VeurDeLol ook al op en speelden toen de sterren van de hemel. Alle reden voor de organisatie om ze opnieuw uit te nodigen. De middag begint om 14.30 uur en de toegang is 5 euro. Zie ook de keitjes achterin deze krant.