Afbeelding
Foto:

Sportverkiezing Oost Gelre: Stem op Longa'59 MC1!

Longa'59 MC1 is genomineerd voor 'Sportploeg van het jaar' voor de Sportverkiezing Oost Gelre.
Het gedreven en enthousiaste team heeft in korte tijd een enorme groei doorgemaakt waardoor de speelsters nu in de Hoofdklasse spelen! De meiden hebben in de wedstrijden kwalitatief goede tegenstandsters. Hierdoor groeien ze snel en zijn er mooie rally's in de wedstrijden te zien. De leermomenten uit de wedstrijd worden meegenomen in de trainingen. Zo blijven de speelsters zich ontwikkelen, één van de doelstellingen die de meiden samen met hun trainers voor ogen hebben.

Inzet
De meiden van MC1 zijn niet alleen actief tijdens volleybal. Zo hebben zij op eigen initiatief meegedaan aan de Kidzrun (survival) in Dinxperlo. Met de steun van sponsoren hebben zij geld opgehaald voor Kika en Longa '59. Het was een groot succes!

Stem
Help Evy, Famke, Fenne, Isa, Kyra, Lois Lynn M., Lynn v. A. en Pien en stem op Longa'59 MC1! Stuur een e-mail naar info@sportverkiezingoostgelre.nl o.v.v Longa '59 MC1. Zij kunnen uw stem KEI-goed gebruiken! Zie ook het Instagramaccount met foto's en leuke filmpjes: www.instagram.com/Longa 59mc1/