Afbeelding
Foto:

Sportinstuif met 24 deelnemers een groot succes!

Afgelopen zaterdag was er een sportinstuif voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking bij de Hamalandhal. Onder enthousiaste leiding van Brichbouw Sportondersteuning, met assistentie van vrijwilligers van HV Erix, Longa'59 en de Hamalandhal, namen de sporters deel aan de volleybal- en handbalactiviteiten. De Gelderse Sportfederatie was ook aanwezig om fit-testen af te nemen bij de deelnemers.

Stuiterend met een bal, slalommend tussen een reeks paaltjes door om vervolgens de bal te werpen op een gatendoek. Na een paar goede scores, door naar een volgend spel: de bal werpen op een snelheidsmeter om zo de snelheid van de bal te meten. Voor velen een heuse uitdaging!
Vervolgens de volleybaltechniek leren. Een ballon of (lichte) bal naar elkaar overspelen, bovenhands, onderhands, enzovoorts. Er werd afgesloten met een wedstrijdje.

Veel enthousiasme was er bij de deelnemers en bij de begeleiding.
Na afloop van de ochtend werd er gezamenlijk afgesloten met een beker ranja en werd de volgende sportinstuif aangekondigd. Zaterdag 26 mei van 10.00 tot 12.00 uur.

Lijkt het jou ook leuk om deel te nemen en/of ken je mensen die tot bovenstaande doelgroep behoren en ook graag kennis willen maken met volleybal en/of handbal?
Meld je/jullie dan aan voor deze GRATIS sportinstuif.

Aanmelden via perron8@delichtenvoorde.nl
Voor informatie: info@hamalandhal.nl