LZV Kuypers H&W slikt geflatteerde nederlaag tegen BE'77

Afgelopen vrijdag stond de zware uitwedstrijd tegen BE'77 op het programma. Het was een strijd voor de 3e plek in de competitie. LZV had voor aanvang van deze wedstrijd één punt meer. LZV begon goed aan de wedstrijd door druk te houden op de tegenstander. Het kreeg ook kansen hierdoor, maar het ontbrak aan scherpte in de afronding.

Met nieuweling Jesse Buikema in het veld was er een moment dat er onderling niet goed werd gecoacht waardoor BE'77 op voorsprong kwam in de 9e minuut. LZV gaf gelijk antwoord door een geplaatst schot van Yasin Erdal, 1-1. Het duurde niet lang voordat BE'77 weer op voorsprong kwam. Ditmaal was het een diagonale schot. Daarna creëerde LZV kans op kans. De keeper was een sta in de weg voor LZV.
Net voor rust was het weer BE'77 die counterde en de 3-1 op het scorebord bracht.

De 2e helft was een kopie van de 1e helft. Kansen waren er volop voor LZV, maar de ballen gingen er niet in. BE'77 speelde op de counter en hun schaarse kansen gingen er wél in. Zelfs met een meespelende keeper kon LZV het tij niet keren. "Deze nederlaag doet pijn. Het is niet alleen een onnodige, maar ook een geflatteerde nederlaag", aldus Gijs Sanders. "De scherpte was eraf en dan verlies je met 5-1. Het tegendoelpunt eind 1e helft was een klap voor ons, maar toch gingen we met vertrouwen de tweede helft in", geeft aanvoerder Yordi Orriëns aan. Vrijdag 13 april is Jogadores CF in de Hamalandhal om 20:45 uur de tegenstander. Kom naar de Hamalandhal want support is van harte welkom!