Gemengd Koor Lichtenvoorde. Foto: PR
Gemengd Koor Lichtenvoorde. Foto: PR Foto:

Voorjaarsconcert GKL met gastoptreden Kiddoesj

LICHTENVOORDE - Muziek uit alle delen van Europa, van Estland, via Frankrijk, Duitsland en Groot Brittannië tot Zweden. Het belooft een zondag 22 april een bijzondere middag te worden in de Johanneskerk in Lichtenvoorde. Sfeervolle koorzang, verzorgd door het Gemengd Koor Lichtenvoorde met medewerking van gastkoor Kiddoesj uit Beltrum.

De afgelopen maanden hebben de koorleden onder leiding van Jan Draaijer flink gerepeteerd. Dit geldt in het bijzonder voor "Gabriellas SÃ¥ng" uit de mooie Zweedse film : "As it is in heaven". Muziek en arrangement van Stefan Nilsson. Astrid Kock neemt de solo voor haar rekening. Daarnaast zingt het koor onder andere enkele Jiddische volksliedjes in de bewerking van Harry van Heugten en begeleidt vaste pianist Bas Tieltjes op het kistorgel het eeuwenoude "Christe, Redemptor Omnium", de compositie is van Claudio Monteverdi.

Gastoptreden
Onder leiding van Hugo Klein Severt brengt het koor Kiddoesj uit Beltrum een tiental traditionele of moderne liederen ten gehore. Het concert begint om 15.00 uur. De toegang is gratis, maar een vrije gift is zeer welkom.

Verwendag

BELTRUM - Voor de dertiende keer op rij organiseert stichting Bewustwordingscentrum Neede een verwendag voor vrouwen met of herstellende van kanker. Landgoed 't Hulsevoort ontvangt zondag 3 juni maximaal dertig vrouwen die zich graag een dagje laten verwennen om daarna weer heerlijk ontspannen naar huis te gaan. Aan deze dag werken een kapper, visagiste, pedicure, manicure en masseuse mee. Tussen de middag wordt er een heerlijk lunchbuffet verzorgd. Aan deze dag zijn geen kosten verbonden. Opgeven via het opgaveformulier op de site: www.hulsevoort.nl. Of per mail : info@hulsevoort.nl of telefonisch: 0544-487010.