LZV Kuypers H&W wint ruim ondanks dozijn gemiste kansen

Het is nog even spannend of LZV Kuypers H&W mee mag doen met de nacompetitie. Alles draait om het doelsaldo en de gemiste dozijn kansen kan van cruciaal belang zijn.

Jogadores CF kwam op voorsprong in de 3e minuut en dit zorgde ervoor dat LZV wakker werd geschud en begon te voetballen. Door de druk naar voren en het dynamische spel creëerde LZV kans op kans, die net zo makkelijk ook om zeep werd geholpen. Na 10 minuten maakte LZV pas de gelijkmaker en kon makkelijk uitlopen naar 4-1, waar het al 10-1 had moeten staan.

De 2e helft werd er éénrichtingsverkeer gespeeld maar het was Jogadores CF die via de counter scoorde, 4-2. Daarna was het LZV die steeds scherpte miste en de kansen om zeep hielp.
De 8-2 overwinning zal niet voldoende zijn om de nacompetitie veilig te stellen. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Vrijdag is CFM Transito, de laatste tegenstander van het seizoen 2017-2018 in Werkendam, mits LZV het vizier op scherp heeft staan en de 3e plek wordt gegarandeerd.