Afbeelding
Foto:

Sportfysiotherapeut Carleen Drostenborg verzorgt het sportspreekuur in de Hamalandhal!

Sportspreekuur Hamalandhal

Vanaf januari verzorg ik; Carleen Drostenborg (Master Sportfysiotherapeut) het sportspreekuur in de Hamalandhal.
Iedere dinsdag van 19.00 - 19.30 uur ben ik voor u aanwezig in de Hamalandhal. Iedereen kan vrijblijvend terecht voor advies, beoordeling en informatie over zijn of haar blessure of hoe deze te kunnen voorkomen.

Sportfysiotherapie bij Gezondheidscentrum Oost Gelre
Naast het sportspreekuur in de Hamalandhal kunt u ten alle tijden bij ons op het Gezondheidscentrum terecht bij mij, of één van mijn collega's.

Wij van Fysiotherapie Oost Gelre vinden het belangrijk dat iedereen kan blijven sporten of zijn of haar sport na het oplopen van een blessure zo snel mogelijk en verantwoord kan hervatten. Erg belangrijk hierbij is dat een herhaling van een blessure in de toekomst wordt voorkomen. Ik behandel en begeleid sporters in alle leeftijden die na een blessure of een operatie weer hun gewenste sportniveau willen behalen. Ook sporters die overtraind zijn, een bepaald trainingsdoel hebben en hier adviezen over willen zijn bij mij aan het juiste adres.

Heb jij momenteel een blessure of wil je adviezen en/of tips om (sport)blessures te voorkomen? Neem dan gerust contact op met de praktijk voor het maken van een afspraak of mail naar onderstaand e-mailadres!

Tot in de Hamalandhal,
Carleen Drostenborg

Fysiotherapie Oost Gelre
Rapenburgsestraat 56
Tel: 0544-375555
Mail:
fysiotherapie@ghc-oostgelre.nl
Aanwezig in de Hamalandhal: dinsdag van 19.00-19.30 uur, of op afspraak.

'Samenwerken aan Gezonde en Vitale Sporters'