Programma ZSOM

Deze uitzending is op 4 mei 2018 en begint om 15.00 uur.

ZSOM Regiojournaal
Ook in 2018 wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en actualiteiten van de afgelopen 2 weken uit de regio in het regiojournaal.

Het Krabbenkoor
In Marga's Grand Cafe locatie de Molenberg was het familiekoor Krabbenkoor te gast. Toen oma Krabben bewoonster was van Antoniushove in Lichtenvoorde kwam de vraag van de directie of er een gezellige avond voor de bewoners georganiseerd kon worden. Oma Krabben had elf kinderen en zij konden best een deuntje zingen was, oma's antwoord. Zo is dit gelegenheidskoor ontstaan dat bekende nummers zingt in het Nederlands, Duits en Engels. Vandaag het eerste deel van hun optreden.

Herhaling ZSOM Regiojournaal

Balletuitvoering "De Etalage"
Op 11 april heeft de ZSOM opnames gemaakt van de presentatie van de ballet-leerlingen van het instituut voor kunst en cultuur "Boogiewoogie" in Winterswijk. Het toneel van theater De Storm was als het ware een grote etalage, waarin paspoppen stonden. Zodra de muziek begon te spelen kwamen deze paspoppen in beweging. Aan deze uitvoeringen name deel alle leerlingen (van jong tot oud) en het publiek kon genieten van een fantastische voorstelling. Vandaag het eerste deel.

Kijk ook op www.zsom.nl voor de verschillende reportages en natuurlijk het weekjournaal