Foto: Martijn Koolmees
Foto: Martijn Koolmees Foto:

Over De Top biedt twee dagen feest

Negende editie met muziek en nog veel meer

LICHTENVOORDE - Over twee weken is het weer feesten geblazen want tijdens de negende editie van het Over De Top Festival haalt de organisatie alles uit de kast. Zowel op zaterdag 19 als zondag 20 mei staat het Swite-terrein in Lichtenvoorde in het teken van feest, sfeer, beleving en gekkigheid voor jong en oud. Vorig jaar bereikte Over De Top een record met ruim 3.500 bezoekers.

Over De Top is het juiste adres voor onbeperkt feest, ultieme ontspanning en veel meer wonderlijke zaken. Dit jaar is het programma groter en diverser dan ooit. Twee uitzinnige festivaldagen, vierentwintig bands, vijftien dj's, theateracts en kindervermaak. Maar ook vijf kleurrijke podia, een gigantische zandbak, lekker eten en het kleinste feestcafé van Nederland.

Ook is er gedacht aan de jongste festivalbezoekers. Kinderen tot veertien jaar mogen namelijk gratis naar binnen en met hun eigen kinderdollar kunnen ze voor aangepaste prijzen allerlei lekkers kopen. Er worden diverse activiteiten en artiesten speciaal voor de kinderen naar het festival gehaald. Taylor Made geeft op zondagmiddag twee workshops in luchtacrobatiek. Hij laat zien hoe leuk het is om op kop in klimdoeken te hangen of om een paal te zwieren. Terwijl de ouders lekker van de muziek en een drankje genieten, kunnen de kids bij de dames van DOT en in het zandbakfestijn heerlijk knutselen, prutsen en knoeien.

Naast de vele muzikale acts, staat er in het pinksterweekend nog veel meer op het programma. Bizarre theateracts verschijnen onverwachts op het festival en bij een professionele barbier kun terecht voor een strak kapsel of een ouderwetse scheerbeurt. Daag je vrienden uit voor een potje Beerpong of Mega Mikado en vergeet vooral niet je heupen los te schudden bij onze Hoepeltrutjes. Ga voor kaarten of meer informatie naar www.overdetopfestival.nl.

Een festival voor jong en oud. Foto: Martijn Koolmees