Tussendoor even afkoelen? Het kan bij Over de Top! Foto: Koolmees Photography
Tussendoor even afkoelen? Het kan bij Over de Top! Foto: Koolmees Photography Foto:

Volop feest en ontspanning tijdens Over De Top Festival

LICHTENVOORDE - Op zaterdag 19 en zondag 20 mei vindt de negende editie van het Over De Top Festival in Lichtenvoorde plaats. Tijdens het Pinksterweekend staat het Swite Terrein in Lichtenvoorde in het teken van onbeperkt feest, ultieme ontspanning en nog veel meer wonderlijke zaken voor jong in oud. Vorig jaar wisten ruim 3.500 bezoekers de weg naar het Lichtenvoordse festival te vinden.

Het programma van het Over De Top Festival is groter en diverser dan ooit. De muziekgenres variëren van vuige bluesrock en vrolijke balkanbeats, tot tropische reggae en foute Hollandse meezinghits. Vierentwintig bands en vijftien dj's zorgen tijdens het Pinksterweekend voor de uitgebreide muzikale invulling op de vijf kleurrijke podia van Over De Top.

Naast de vele bands en dj's is er ook genoeg ruimte voor ander vertier voor jong en oud. Straattheater uit onverwachte hoek, acrobatiek workshops, festivalkappers en –barbers, knutselhoekjes, hottubs en een reuze zandbak maken van het festival een gezellige ratjetoe. Uiteraard is er ook aan de inwendige mens gedacht. De verschillende foodtrucks serveren smakelijke hapjes, kids kunnen een suikerspin kopen met hun eigen 'Over De Top Dollars' en ook de zomerse cocktails zijn weer volop te proeven.

Op zaterdag opent het festivalterrein om 14.00 uur en op zondag start het festival om 12.00 uur. Kaarten voor zaterdag, zondag en combitickets zijn verkrijgbaar op www.overdetopfestival.nl. Kinderen tot 14 jaar hebben gratis toegang tot het festival.

Lekker kliederen in de zandbak. Foto: Koolmees Photography