Van Reedestraat, Friends en Switbertus steunen elkaar

LICHTENVOORDE - Van 22 mei tot en met 6 juni kunnen leden van Rabobank weer hun stem uitbrengen op de verenigingen die zij willen steunen. Elk lid krijgt vijf stemmen waarvan er maximaal twee per vereniging mogen worden uitgebracht. Omdat ze veel gezamenlijke leden en sympathisanten hebben gaan corsogroep Van Reedestraat, het koor Friends en schutterij St. Switbertus elkaar steunen bij deze actie. Zij hebben hun leden opgeroepen om naast de twee stemmen op de eigen club hun overige stemmen te geven aan de fanfare/handboogsport, het koor of de corsobouwers.

Friends zet zich in om zangkunst en koorbeleving in Lichtenvoorde en omringende regio te stimuleren. Momenteel is hier geen jeugdkoor meer. Met de opbrengsten vanuit 'Hart voor de Achterhoek' organiseert het koor laagdrempelige zang- en koorworkshops om (jonge) mensen enthousiast te maken en te behouden voor zangkunst.
Schutterij St. Switbertus viert volgend jaar haar 90-jarig bestaan met speciale activiteiten voor de leden en de inwoners van Lichtenvoorde. Om de muziekafdeling, die ook het vogelschieten met kermis organiseert en de bloeiende handboogsportafdeling verder te laten groeien, kunnen ze uw stem in de Raboactie 'Hart voor de Achterhoek' heel goed gebruiken. Voor een spannende boogsportcompetitie, een gezellig concert in het Wentholtpark, een mooi muziek/showkorps aan het begin van het bloemencorso en het vogelschieten op kermismaandag.

Als oudste corsogroep van Lichtenvoorde, zetten deze enthousiaste bouwers ook dit jaar hoog in om het publiek tijdens het corso te kunnen laten genieten van een prachtige wagen. Om veilig en doelmatig een corsowagen te kunnen blijven bouwen, zijn nieuwe lasapparaten nodig. Van Reedestraat wil met name de jeugd hiermee de gelegenheid geven op een verantwoorde, maar bovenal veilige manier het lassen te leren zodat u ook in de toekomst kunt blijven genieten van een mooi corso. Mogen zij rekenen op uw stem(men)?

Als u lid bent van andere verenigingen en daar niet alle vijf stemmen aan kunt geven houden St. Switbertus, Friends en Van Reedestraat zich aanbevolen. U doet deze drie verenigingen een groot plezier, als u 1 of 2 stemmen aan geeft. Al vast bedankt daarvoor.


www.vanreedestraat.nl
www.popkoorfriends.nl
www.st-switbertus.nl