Spannende strijd om Sourcy Wisselbokaal

ZIEUWENT - Na een zeer spannend verlopen recreanten zaalvoetbalcompetitie waaraan teams verdeeld over twee poules deelnamen, gaan de hoogst geëindigde teams van elke poule aanstaande vrijdag 18 mei strijden om de felbegeerde Sourcy Center Wisselbokaal.

Van poule A zijn dat titelhouder VGZ uit Zieuwent , Vragender Boys en Auto Klein Goldewijk uit Mariënvelde. Poule B Garage Engelbarts en Niek Angels, beide uit Lichtenvoorde en Café Overkamp uit Vragender. In een halve competitie strijden zij om de wisselbokaal. Een echte favoriet is er eigenlijk niet, zodat allen in aanmerking komen voor de titel. De uiteindelijk winnaar mag voor een jaar lang de wisselbokaal in ontvangst nemen.

Deze finales sluiten weer een succesvol seizoen af van een recreanten zaalvoetbalcompetitie die erg in trek is bij bedrijven-, café-, buurt- en vriendenteams uit de hele regio.
Het voordeel is dat men maar één maal per maand hoeft te spelen en dat altijd 'thuis'. Indeling is naar sterkte. Een leuke aanvulling op het veldvoetbal.

Ook komend seizoen spelen we weer op de de vrijdagavonden met soms een enkele wedstrijd op de maandag. Mocht je met een team interesse hebben, meld je dan zo spoedig mogelijk aan want het aantal teams is beperkt in verband met de beschikbare uren. Voor opgave en informatie: info@sourcycenter.nl of telefonisch op 0544-35 22 22.