Abba Fever. Foto: PR Reurpop
Abba Fever. Foto: PR Reurpop Foto:

Abba Fever bij Reurpop

RUURLO - Warm je stembanden maar vast op, want Abba Fever brengt je terug naar de jaren '70 en '80. Dancing Queen, Waterloo, Mamma Mia; alle grote hits komen voorbij, compleet met de herkenbare sound en handgemaakte glitterpakken. Swing mee in de Balzaal op zondag 10 juni, op Reurpop in Ruurlo.

In de zomer van 2010 ziet Abba Fever het (disco)licht. Inmiddels heeft de band net zoveel routine in het neerzetten van een waanzinnige show als Abba zelf. Sinds 2015 is de oorspronkelijke bezetting uitgebreid met een liveband en speelt de inmiddels 9-koppige band in theaters en poppodia door heel Nederland.

Van vrolijke deuntjes tot gevoelige liedjes, elke Abba-hit wordt met volle overtuiging gespeeld. Abba Fever is dan ook niet voor niets uitgeroepen tot 'de beste ABBA-tribute band van Europa'. Na meerdere optredens door heel Nederland, komt de band deze zomer de Balzaal van Reurpop op z'n kop zetten.


Michael Jackson in de Werenfridus

ZIEUWENT - Leonard Cohen, Coldplay, Stromae en Michael Jackson. In de kermisviering op zaterdag 2 juni in de Werenfriduskerk te Zieuwent komen ze allemaal voorbij. Hits uit de TOP2000, uitgevoerd door het Harmonieorkest, diverse solisten en het projectkoor en passend bij het thema 'Vier het leven'.

De kermis in Zieuwent begint traditiegetrouw met een speciale viering in de kerk. De versierde kinderfietsen, de schutterij in vol ornaat, vendeliers met hun kleurrijke vlaggen en de entree van het konings- en prinsenpaar, zij staan garant voor een sfeervolle en muzikale omlijsting van de speciale kerkdienst die aan de start van de 'Söwentse karmisse' vooraf gaat. Nieuw dit jaar is de muziekkeuze met nummers van populaire artiesten die iedereen mee kan zingen.

De viering begint om 11.00 uur en de voorganger is pastor Ronald den Hartog. Speciale aandacht is er ook voor de posterontwerpwedstrijd waaraan kinderen uit groep 5 en 6 van de St. Jozefschool hebben meegedaan. De ingezonden ontwerpen zijn vanaf 25 mei te bewonderen in de kerk en op zaterdag 2 juni tijdens de speciale kermisviering wordt de winnaar bekend gemaakt.

De organisatie verwelkomt jong en oud om mee te genieten van deze sfeervolle én swingende viering.


Ed Struijlaart keert terug naar Reurpop

RUURLO - Een paar jaar geleden zei Hagenees Ed Struijlaart z'n baan op om een droom na te jagen: leven van en voor de muziek. Het gaat al een tijdje hard met zijn carrière. Zo werd hij genomineerd voor een 3FM Award, stond met zijn band op Concert at SEA én Noorderslag, mocht op tournee met Bløf en is niet meer weg te slaan van de Nederlandse radio. Uiteraard is hij ook een graag geziene gast op Reurpop. Dit jaar keert hij terug, ditmaal in de Huiskamertent op zaterdagavond.