Vonne Beernink-Elferink en Sylvia Ros. Foto: Annekée Cuppers
Vonne Beernink-Elferink en Sylvia Ros. Foto: Annekée Cuppers Foto:

Scissors Sylvia & Vonne: een nieuwe naam op een vertrouwd adres


HARREVELD – Scissors Haarmode krijgt een nieuwe naam en een nieuw gezicht in de kapsalon. Vonne Beernink-Elferink (28) was er na tien jaar werkervaring in het kappersvak aan toe om de stap naar zelfstandigheid te maken. Samen met Sylvia Ros, eigenaresse van Scissors Haarmode, gaan zij per 1 juni samen verder onder de naam 'Scissors Sylvia & Vonne'.

Voor de inwoners van Harreveld is Vonne geen onbekende. De goedlachse Lichtenvoordse woont al zo'n zes jaar met haar gezin in Harreveld en voelt zich er helemaal thuis. Sylvia en Vonne kenden elkaar al uit de omgeving maar ook in kappersland kwamen de dames elkaar regelmatig tegen. Vonne: "Het wereldje is klein en iedereen kent elkaar. Zo trof ik Sylvia dan ook regelmatig bij kappersevenementen. Toen hadden we altijd al een goede klik met elkaar." Sylvia vult aan: "Ik heb in tien jaar tijd een goedlopende zaak opgebouwd en zocht een compagnon waarmee ik ook in de toekomst verder kon. Samen sta je immers sterker dan alleen. Ik was op zoek naar iemand die inmiddels voldoende ervaring had opgedaan, wist wat ze wilde en er samen met mij helemaal voor wilde gaan. Via een wederzijdse kennis kwamen we bij elkaar en was er over en weer direct het gevoel 'dit zit goed'."

Naast een nieuwe naam hebben de dames plannen om de salon onder handen te nemen en van een nieuwe look te voorzien. Wie denkt dat de vertrouwde salon nu direct een complete verbouwing zal ondergaan, kan echter gerust zijn. Vonne: "Ik neem nu eerst even de tijd om de klanten te leren kennen en aan de salon te wennen. Medio december willen we dan eens kijken wat we met de inrichting doen. Sylvia vult aan: "Behalve nieuwe bebording en belettering, blijft alles voorlopig nog even zoals het is. We gaan eerst gewoon maar eens lekker samen aan de slag en daar hebben we enorm veel zin in!"

Sylvia en Vonne trakteren!
Ter ere van het kersverse compagnonschap krijgen alle klanten in de maand juni een cadeautje. Er is keuze uit gratis wassen, een gratis nabehandeling bij kleuren of 10% korting op het knippen indien er direct een vervolgafspraak wordt gemaakt.
Zie ook advertentie elders in deze krant.