Wim Kieft aan het woord met rechts Hans Kraay jr. en links presentator Eddy van der Ley. Foto: Theo Huijskes
Wim Kieft aan het woord met rechts Hans Kraay jr. en links presentator Eddy van der Ley. Foto: Theo Huijskes Foto:

Hans Kraay jr. en Wim Kieft in hoofdrol op sponsoravond

GROENLO - De jaarlijkse sponsoravond van Grol aan de vooravond van het Internationaal Marveldtoernooi is een succes geworden.

In een bomvolle, sfeervol aangeklede sporthal kregen bijna vijfhonderd belangstellenden een ruim drie uur durend programma voorgeschoteld, dat werd ingevuld met entertainment van de bovenste plank. In het programma voor de pauze was het presentator Eddy van der Ley, die op een uitdagende wijze de beide hoofdgasten: Hans Kraay jr. (58) en Wim Kieft (55) aan de tand voelde.

Het absolute hoogtepunt van de sponsoravond was het optreden van cabaretier Ernest Beuving uit Enschede. Met zijn teksten, verpakt in imitaties en improvisaties, zorgde hij voor een ware apotheose voorafgaande aan het driedaagse internationale jeugdvoetbaltoernooi bij de 100-jarige sportvereniging Grol in Groenlo.


Elfde plaats voor sv Grol

GROENLO - Een puike voetbalprestatie van Grols eigen dame en heren. Korea FL werd in de strijd om de elfde en twaalfde plaats met 1-0 verslagen. Trainer Max de Vries jr. is zeer tevreden met het behaalde resultaat. "We hebben dit echt verdiend. Onze organisatie stond elke wedstrijd erg goed. Er werd sterk verdedigd en we hebben alleen tegen Ajax met meer dan een doelpunt verschil verloren. Nu gaan we even naar de huisjes om alles op te ruimen. Daarna gaan we samen de finale kijken en na de ceremonie sluiten we af in de kegelbaan met alle spelers, begeleiders en ouders onder het genot van een welverdiend drankje."

Cabaretier Ernest Beuving als Nederlandse smartlappenzanger. Foto: Theo Huijskes