Een uitgelaten kampioensteam. Barry Waalderbos (trainer), Casper Oonk (leider), Hidde Ebbers, Yvar Kamphuis, Tycho Huinink, Jasper Huinink, Cas Heutinck, Maas Oonk, Milan Waalderbos, Ties Bluiminck, Tygo Meijer. Foto: PR Foto:

Longa'30 JO11-04 kampioen

LICHTENVOORDE - Eindelijk was het dan zover: de dag van de kampioenswedstrijd van JO11-04. Veel publiek, diverse spandoeken en een enthousiast team, alles was zaterdag aanwezig voor de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Ruurlo.

Al na een paar minuten werd het eerste doelpunt gescoord. In de rust was de stand 0-5. Met goede moed werd ook aan de tweede helft begonnen. Zelfs de keeper trapte af en toe een balletje mee. Er werd door iedereen goed gewerkt. Uiteindelijk won Longa de wedstrijd met 1-9. Onder luid gejuich werd er een klein feestje gebouwd, zowel op het veld als onder de douche. In colonne ging het terug naar De Treffer in Lichtenvoorde waar het team luid toeterend de parkeerplaats op reed. In de kantine volgde een mooi onthaal met medailles, frietjes en natuurlijk de tune van 'We are the champions'. Vooralsnog ongeslagen kampioenen! Alleen de wedstrijd tegen Grol moet nog gespeeld worden, maar dat is slechts een detail.