Grote zomermarkt in de Molenberg

GROENLO - Kraampjes van hobbyisten en plaatselijke middenstanders in de binnentuin van de Molenberg, muzikaal omlijst door Mozaïek. Een prima recept voor de grote zomermarkt op donderdag 14 juni van 14.00 tot 17.00 uur, georganiseerd door SZMK. Met dit jaar een nog grotere diversiteit aan kramen belooft het weer een gezellige middag te worden. Bij slecht weer zal de zomermarkt binnen plaatsvinden.De toegang is voor iedereen gratis toegankelijk.


Duo Ester en Karin in Huiskamertent

RUURLO - De als muziektherapeut gediplomeerde Ruurlose dames Ester Wiegerinck en Karin Hukker voorbij in de Huiskamertent. Zaterdagavond zullen ze de bezoekers verwennen met wat heilzame, harmonieuze klanken tijdens een klein en intiem optreden.

Ester Wiegerinck behaalde in 2013 haar Bachelor in muziektherapie aan de HAN. Van 2013 tot 2015 was ze toetsenist en zangeres bij de welbekende Ruurlose band Joint Adventure. Sinds enkele jaren is ze als zzp'er actief als muziekdocent/ -therapeut.
In juni 2011 studeerde Karin af als muziektherapeute aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede. Ze is als muziektherapeut verbonden aan Stichting Papageno. Dagelijks rijdt ze met haar auto vol instrumenten naar kinderen en jongeren met een vorm van autisme om ze muziek aan te bieden.
Het optreden zal bestaan uit een mix van covers in een kleine, akoestische setting. Van fijne luisterliedjes tot gezellige meezingers.