Afbeelding
Foto:

Overweldigende Uitvoeringen: Spirit'90 The Movie

Zoek nu allen maar snel je plek
Wij wensen je veel plezier, want
de lichten gaan uit en de films gaan nu beginnen.

Met deze woorden werd de middaguitvoering geopend. De avonduitvoering werd geopend met een spetterende flash-mop. De Hamalandhal was de avond ervoor geheel in sfeer omgetoverd. Bezoekers kwamen via een entree met filmposters in een grote bioscoopzaal met reclamescherm en decor met sfeervolle evenementen verlichting.

Het thema Spirit'90: The Movie was aangekleed met filmmuziek en waar mogelijk met kleding, schmink, acts en dans aangevuld, waardoor iedereen de films kon herkennen.

In ca 1,5 uur zag men de Spirit'90 leden met een passie voor hun sport bewegen. Op, onder, achter, met of zonder turntoestel en zelfs de tribune werd gebruikt.

Dat het publiek genoot kwam al naar voren door de positieve reacties in de pauzes. Aan het eind van beide uitvoeringen was er dan ook volop applaus voor deelnemers, leiding, hulpleiding en alle vrijwilligers voor en achter de schermen.

Uiteraard hebben wij gebruik gemaakt van foto en film en op korte termijn kunt u met name op onze Facebookpagina en de Spirit'90 website een impressie vinden van onze uitvoering.

Hartelijk dank ook aan u het publiek, aan de sponsoren en allen die op welke wijze dan ook deze uitvoering hebben doen slagen!
Het was overweldigend!