Afbeelding
Foto:

Special Olympics handbaltoernooi in de Hamalandhal

De Achterhoek staat aankomend weekend (8, 9 en 10 juni) in het teken van de Special Olympics. Op vrijdag 8 juni vindt de officiƫle openingsceremonie plaats in de Vijverberg. In het Special Olympics Dorp (Marveld te Groenlo) brandt daarna 3 dagen lang de Special Olympics vlam. Aan de Special Olympics nemen ruim 2.500 Nederlandse sporters met een verstandelijke beperking het in 21 verschillende takken van sport op verschillende plekken in de regio tegen elkaar op.

HV Erix is in samenwerking met de Hamalandhal komend weekend trotse gastheer voor alle handbalteams. Er nemen 12 teams deel aan het handbaltoernooi. Op zaterdag 9 juni vinden de selectiewedstrijden plaats, zondag 10 juni het officiƫle toernooi. Om 10.00 uur starten we met de eerste wedstrijden.
Iedereen is beide dagen van harte welkom om de teams te komen aanmoedigen en te genieten van de gezellige, sportieve sfeer in de Hamalandhal. Op zondag zal de Rainbowband 's ochtends zorgen voor de muziek. 's Middags komt PEERtoftheater de deelnemers en gasten vergezellen en zij zullen rond 15.00 uur de prijsuitreiking verzorgen. Beide dagen gratis entree.