Sparen voor glazen van Schott Zwiesel

LICHTENVOORDE - Klanten van Jumbo Bennink kunnen tot en met 28 augustus sparen voor glazen van het gerenommeerde, 145 jaar oude merk Schott Zwiesel.

Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangt de klant een spaarzegel. Met een volle spaarkaart en een bijbetaling van 3,99 of 4,99 euro kunnen klanten een set van twee glazen met een adviesprijs van gemiddeld 17 euro aanschaffen. Het assortiment bestaat uit wijn-, water-, longdrink-, gin tonic- en bierglazen. De glazen van Schott Zwiesel worden al meer dan een eeuw gebruikt in restaurants en hotels in meer dan 120 landen. De glazen zijn gemaakt van het door de onderneming zelf uitgevonden en gepatenteerde Tritan® kristalglas. Hierdoor zijn ze tot 40% breukbestendiger dan andere glazen en mogen gewoon in de vaatwasser De glazen bevatten geen barium en lood en zijn daardoor ook milieuvriendelijker dan normaal glas. Pascal Bennink: "De glazen hebben een aantal unieke eigenschappen: het glas is extreem hard. Hierdoor zijn de glazen van Tritan® beter te reinigen in de vaatwasmachine. Ze zijn dus minder onderhoudsgevoelig en beter bestand tegen corrosie en krassen. De glazen bevatten titaanoxide in plaats van lood en maken het klassieke vrolijke 'ping'- geluid bij het proosten."


ZSOM in Antoniushove

LICHTENVOORDE - Het programma van de ZSOM wordt iedere vrijdag vanaf 15.00 uur uitgezonden in Antoniushove. De uitzending van 8 juni ziet er als volgt uit.

ZSOM Regiojournaal
Nieuws en actualiteiten
Dweilorkestendag 2018
Op Hemelvaartsdag 10 mei werd voor de 23ste keer het dweilorkestenfestival georganiseerd. Op meerdere locatie in Groenlo stond een podium waarop dweilorkesten middels een strak programma het publiek verraste met niet alleen hun muzikale kwaliteiten maar veelal ook met een fantastische show. De ZSOM heeft hiervan een impressie gemaakt.
ZSOM Regiojournaal
Opnieuw nieuws en actualiteiten
Knollentrekkers Borculo
Op 1 mei bestond Egerländerkapel de Knollentrekkers uit Borculo precies 70 jaar. Dit werd gevierd met een jubileumweekend op 20, 21 en 22 april. Op 20 april werd de nieuwe naam van deze kapel bekend gemaakt: De Borchländer Musikanten. Op 22 april vond er een muziekfestival plaats met optreden van onder andere de jubilerende kapel. Vandaag het eerste deel van dit concert.


www.zsom.nl