According to Mary. Foto: Marcel Houwer
According to Mary. Foto: Marcel Houwer Foto:

Taste Live luidt het seizoen uit met According to Mary

GROENLO - Op 9 juni sluit Taste het muziekseizoen 2017-2018 af. Omdat de beide eigenaren van Rockcafe Taste zelf altijd staan te popelen ("zo zijn muzikanten nu eenmaal") het podium op te gaan als er weer een "retegoeie band" op het podium staat, sluiten ze ieder seizoen met hun eigen band af.

According to Mary is een band met muzikanten uit bands als Pebbles and the BamBams, R U Ready, The Rock and Roll Junkies en Mellow, die onder de bezielende power van frontvrouw 'Mary' Marion van Wijk, de lekkerste rockcovers eruit knallen. According to Mary staat voor een avond meegalmen met bekendere rocknummers als Rocking in the Free World, Proud Mary, Whiskey in the Jar, Me and Bobby Mcgee, Like the Way I Do, Saturday Night, I Love You Like I love Myself en vele andere. Ook de nederrock wordt niet geschuwd. Denk hierbij aan nummers van The Scene, De Dijk, Polle Eduard en Van Dik Hout. De muzikanten staan met According to Mary al meer dan twintig jaar op het Oerolfestival (Terschelling), dus aan ervaring geen gebrek. De band speelt ook op andere festivals, in kroegen en op kermissen.

According to Mary bestaat uit: Marion van Wijk (zang, bas, percussie), Roland van Wijk (gitaar, zang), Niek Giesen (drums), Peter Jansen (bas, percussie) en Luuk Vriezen (gitaar).

De aanvang is 22.00 uur en de entree is als altijd vrij.